poniedziałek, 13 sierpnia 2012

63.



Sandwich z sopocką drobiową, serem mierzwionym, pomidorem i sosem bbq; danio light waniliowy z malinami i borówkami.



28 komentarzy:

  1. Ten deser wygląda cudnie. :) Smakowite, ładnie podane śniadanie, czego chcieć więcej?

    OdpowiedzUsuń
  2. Zjadłabym takiego sandwicha, uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wyborne śniadanie ;) Świetnie podane :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Wygląda bardzo apetycznie :))

    OdpowiedzUsuń
  5. bardzo ,bardzo smacznie ;) tościk i serek z owocami ,pycha !

    OdpowiedzUsuń
  6. maliny+borówki i jestem w niebie, przepysznie!

    OdpowiedzUsuń
  7. Uwielbiam Twoje zdjęcia :D Śniadanie pyszne ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. mm, jaki pyszny pucharek owocowy :)

    OdpowiedzUsuń
  9. porywam pucharek z owocami <3

    OdpowiedzUsuń
  10. pyszności! mmm ten pucharek z owocami, uwielbiam! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Prawdziwa uczta dla podniebienia ;D

    OdpowiedzUsuń
  12. Tościk-pyszności, zjadłabym takiego, oj zjadłabym ^^

    OdpowiedzUsuń
  13. Ale mi zrobiłaś ochotę na sandwicha :P :)

    OdpowiedzUsuń
  14. oo, jak ja dawno takich sandwichów nie jadłam! a uwielbiam je! *.*
    kiedyś z rodzicami robiliśmy sobie w weekendy takie sandwichowe wieczory!:D

    OdpowiedzUsuń
  15. Nie jadłam sandwichów od 3 tygodni, muszę to nadrobić! :D
    Twój musiał być pyszny, a danio z tymi owocami jadłam przedwczoraj + jeżynki, pychota ^^

    OdpowiedzUsuń
  16. Dla mnie idealne, biorę wszystko :)

    OdpowiedzUsuń
  17. O mniam, tak prosto, a tak smacznie!

    OdpowiedzUsuń
  18. pomidora wymieniam na pieczarki i zabieram tosta, a pucharek bez zmian, mniam:)

    OdpowiedzUsuń
  19. królewskie śniadanie;) uwielbiam tosty <3

    OdpowiedzUsuń
  20. Jak smakowicie wygląda! Mniam!

    OdpowiedzUsuń
  21. przepis na suflet:
    3 lyzki kaszy manny
    1/2 szklanki mleka
    1/2 szklanki wody
    jajko (osobno zoltko i bialko)
    5g masla
    lyzeczka cynamonu
    nektarynka
    gruszka
    maliny
    cos do poslodzenia - ja uzywam stewii
    Kasze zalac mlekiem i woda, dodac stewie i zagotowac, az do zgestnienia. Maslo utrzec z zoltkiem i dodac do nieco ostudzonej kaszy. Bialko ubic na sztywna piane i rowniez polaczyc z kasza. Na dnie naczynia zaroodpornego ulozyc owoce, posypac cynamonem, zalac polowa kaszy. Czynnosc powtarzac. Wierzch posypac jeszcze cynamonem. I piec ok30min w 200stopniach (termoobieg) :-)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...