niedziela, 13 października 2013

381.



Naleśniki z dżemem jagodowym; serek wiejski z prażonymi pestkami i wiórkami kokosowymi; kawa z mlekiem.
Crepes with blueberry jam; cottage cheese with roasted seeds and dessicated coconut; coffee with milk.



14 komentarzy:

  1. z jakiej mąki robiłaś te naleśniczki? bardzo fajnie wyszły :) a wiejski nie zastąpiony, tym bardziej z kokosowym dodatkiem :)

    OdpowiedzUsuń
  2. juz ponad miesiąc nie jadłem naleśników. czas to zmienić, dzięki! :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

      Usuń
    2. Ja też. I zgadzam się co do drugiego stwierdzenia ;p

      Usuń
    3. O właśnie, ja też dawno nie jadłam :D I też muszę to zmienić :) Wyglądają przepysznie, do tego wiejski- zestaw idealny!

      Usuń
  3. Ale zrobiłaś mi ochotę na naleśniki! Chyba będą na obiad ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. prezentują się mega apetycznie nawet jak dla mnie ;))

    OdpowiedzUsuń
  5. z czego robiłaś? bo takie super grubaśne :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Jakie cudne naleśniory! :D Moje zazwyczaj lądują na talerz w kawałkach, ale smak wszystko wynagradza :)

    OdpowiedzUsuń
  7. nic innego do głowy mi nie przychodzi poza "pycha" :D

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...