czwartek, 12 marca 2015

492. Drożdżowe racuchy bez glutenu.


Bezglutenowe drożdżowe racuchy z jabłkami i cukrem pudrem; herbata owocowa.
Gluten free yeast pancakes with apple and powdered sugar; fruit tea.

11 komentarzy:

  1. W porównaniu z moją kromką razowca z masłem i dżemorkiem - masz królewskie śniadanie! Zazdroszczam!

    OdpowiedzUsuń
  2. o nie, dzwonię do domu żeby mi na piątek przygotowali takie racuchy, smak dzieciństwa.. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. babcia mi racuchy zawsze robiła! mam ochotę znowu być dzieckiem :)

    OdpowiedzUsuń
  4. racuchy to taki smak dzieciństwa, uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Zdecydowanie, słabość od dzieciństwa:)

    OdpowiedzUsuń
  6. racuchy obowiązkowo z cukrem pudrem :)

    OdpowiedzUsuń
  7. od razu myślę o babcinych racuchach <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Uwielbiam racuchy ♥ U mnie były w poniedziałek na obiad, pychota!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...