sobota, 7 lipca 2012

26.


Pełnoziarniste gofry z ricottą i malinami/masłem orzechowym i jagodami posypane posiekanymi orzechami; ubita kremówka z malinami; mrożona zielona herbata z cytryną.

Miały być placki, a wyszły gofry. W sumie gofry to też prawie placki :D

18 komentarzy:

  1. z takimi dodatkami to raj dla podniebienia<3

    OdpowiedzUsuń
  2. ale mi zrobiłaś ochotę na gofry! a moja gofrownica ma marne 750W i nic nie wychodzi :<

    OdpowiedzUsuń
  3. wyszły cudowne gofryy !<3

    OdpowiedzUsuń
  4. No właśnie, ciasto robi się bardzo podobnie ;D
    Wyszły Ci pięknie z chęcią wszamałabym jednego... albo dwa... ;P

    OdpowiedzUsuń
  5. chyba czas zainwestować w gofrownice ^^

    OdpowiedzUsuń
  6. gofry i masło orzechowe , znakomicie ;)
    pychotka !

    OdpowiedzUsuń
  7. uwielbiam Twoje śniadania:)!

    OdpowiedzUsuń
  8. piękne gofry, chyba nie długo namówię rodziców na zakup gofrownicy : D

    OdpowiedzUsuń
  9. jakie mega pyszniaste dodatki <333

    OdpowiedzUsuń
  10. Muszę w końcu pożyczyć od kuzynki gofrownicę... Może nic mi nie będzie? :P
    Świetne zdjęcia! Lustrzanka? :>

    OdpowiedzUsuń
  11. Gofry <3 Nie wiem jak kiedyś mogłam myśleć, że nie nadają się na śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Wow, świetne zdjęcia i pyszne gofry! :-)
    Też miałam je dziś robić, ale przypomniałam sobie, że jest sobota :D

    OdpowiedzUsuń
  13. Wyglądają cudownie, ale mi narobiłaś ochoty na gofra :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...