czwartek, 12 lipca 2012

31.


Malinowe pancakes przelozone ricotta i polane syropem klonowym.

W koncu jest troche chlodniej :)

19 komentarzy:

  1. jej wyglądają bajecznie *_*
    nareszcie da się oddychać! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale świetne połączenie :) Chociaż gdybym miała ricottę, to raczej wpakowałabym ją do placków i zrobiła ricotta hotcakes, ale ta wersja wygląda cudnie!

    OdpowiedzUsuń
  3. Wyglądają rewelacyjnie, szkoda, że tylko 4 :)

    OdpowiedzUsuń
  4. wyglądają cudownie, chętnie bym teraz takie pożarła<3

    OdpowiedzUsuń
  5. Zazdroszczę motywacji i przytomności żeby rano robić placki. Zwłaszcza takie ładne.
    U mnie tez w końcu się trochę ochłodziło.

    OdpowiedzUsuń
  6. dałabyś mi trochę, a nie tak sama pyszności serwujesz ;(

    OdpowiedzUsuń
  7. Pyszności!
    Nigdy nie jadłam ricotty :x

    OdpowiedzUsuń
  8. wywalam ricotte i biorę placki:D

    OdpowiedzUsuń
  9. wpraszam się na śniadanie!!! :D

    OdpowiedzUsuń
  10. o tak pasuje mi ta pogoda .
    malinki ,ricotta ... pycha ! ja chcę takie placuszki ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. wspaniałe! i jak ładnie podane :) :)

    OdpowiedzUsuń
  12. No nie, że ja nie zauważyłam wcześniej tych pysznych placków. Grubiutkie, z tym, co najlepsze <3

    OdpowiedzUsuń
  13. Jejku, ale mi brakuje śniadaniowych placków! Świetnie wyglądają <3

    OdpowiedzUsuń
  14. genialne placuszki <3 pycha!
    a przepis na muffinki jest taki:
    300g maki pszennej, 400g jogurtu naturalnego, lyzeczka proszku do pieczenia, lyzeczka sody, jajko, lyzka oliwy z oliwek, 150g jagod. Mieszamy osobno skladniki suche, osobno mokre, nastepnie laczymy, dodajemy jagody. Przekladamy do foremek i pieczemy ok20min w 200stopniach :-)

    OdpowiedzUsuń
  15. Ukochana ricotta i świetne placuszki. Pycha :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...