niedziela, 22 lipca 2012

41



Pełnoziarnista opieczona bagietka a'la caprese z masłem i kiełkami; kawa z mlekiem.

21 komentarzy:

  1. chyba nigdy w życiu nie jadłam caprese, a to takie proste połączeniexp

    OdpowiedzUsuń
  2. nie jadłam nigdy caprese na pieczywie, a przecież to takie proste i na pewno pyszne!

    OdpowiedzUsuń
  3. Kanapka mistrza, wygląda bardzo apetycznie, mogę gryza ? ^^

    OdpowiedzUsuń
  4. ależ zdrowo i profesjonalnie Ash! jestem pod wrażeniem! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. wszystko co caprese, uwielbiam <3

    OdpowiedzUsuń
  6. kanapka jak z jakieś restauracji : )

    OdpowiedzUsuń
  7. Taak, wygląda bardzo apetycznie! Tylko świeża bazylia jak dla mnie jest jeszcze obowiązkowa w caprese i czarne oliwki z pestką w środku :D
    ale w tej rustykalnej bułce mega smakowicie to wygląda <3

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. nie lubię oliwek, a bazylię miałam suszoną ;)

      Usuń
  8. Piszę się na nią. Caprese to pyszna sałatka, a z taką bagietką to już zupełnie pełnowartościowe śniadanie. :)

    OdpowiedzUsuń
  9. wypasiona kanapka zawsze ,pyszności ;D
    i do tego najlepsza kawka z mleczkiem ,mniami !

    OdpowiedzUsuń
  10. zgadłas, w nagrodę wysyłam kartkę z Paryża :* wyślij mi adres na petite.kate@gmail.com i oczekuj pieknej, czarno-białej paryskiej fotografii ;*

    OdpowiedzUsuń
  11. Oooo , ale bym zjadła taką kanapkę <3
    Caprese w środku musi być pyszne, nie wpadłabym na to , żeby zjeść to w bułce :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja uwielbiam właśnie w bułce na ciepło, wtedy ser cudnie się topi :)

      Usuń
  12. idealna <3 uwielbiam takie połączenie! :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...