poniedziałek, 15 października 2012

126.


Polenta smażona na maśle, podana z granatem, kiwi i konfiturą porzeczkową; kawa z mlekiem.
Polenta fried in butter, served with pomegranate, kiwi and currant jam, coffee with milk.




27 komentarzy:

  1. Uwielbiam smażona kaszkę kukurydzianą! Dziękuję za przypomnienie o jej istnieniu :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Aj, nigdy nie jadłam smażonej polenty. Chyba niebawem ją wypróbuję, Twoja wygląda tak apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Rano bardzo lubię owocowe smaki:-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nie jadłam nigdy polenty, jak to możliwe skoro to tak świetnie wygląda? :< Apetyczne śniadanko!

    OdpowiedzUsuń
  5. Wygląda zjawiskowo. Aż chce się jeść, :D

    OdpowiedzUsuń
  6. nie jadłam nigdy tak podanej polenty... wygląda przepysznie! i te gwiazdki sprawiają, że mam na nią jeszcze większy apetyt :)

    OdpowiedzUsuń
  7. genialna ta polenta! muszę sobie taka zrobić! :))

    OdpowiedzUsuń
  8. pyszna jest polenta w takim wydaniu! a te dodatki *.* aż mi się oczy zaświeciły, jak zobaczyłam te zdjęcia:D

    OdpowiedzUsuń
  9. fenomenalny pomysł! nie dość, że wygląda przepysznie to te kolory po prostu cudowne :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Dawno nie jadłam polenty, robisz sama czy kupujesz?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Sama, nawet nie wiedziałam, że można kupić :o

      Usuń
  11. wygląda to pysznie i zawsze chciałam wypróbować polente :)

    OdpowiedzUsuń
  12. świetnie wygląda to śniadanko , takie gwiazdeczki *.*

    OdpowiedzUsuń
  13. ale urocze gwiazdki! i jak kolorowo. (;

    OdpowiedzUsuń
  14. a ja jeszcze polenty nie jadłam w żadnej wersji.. Twoje śniadanie wygląda naprawdę cudownie :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Uwielbiam Twoje propozycje śniadaniowe :) Mnóstwo pomysłów, każdy następny coraz bardziej przypada mi do gustu.

    OdpowiedzUsuń
  16. cudne te gwiazdki, a ile owoców.. pysznie ;)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...