czwartek, 10 stycznia 2013

213.


Jaglanka z truskawkami i prażonymi płatkami migdałów.
Millet with strawberries and roasted almond flakes.


22 komentarze:

  1. truskawki. *.*
    musiało być pysznie. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Truskawki..nieodłączny dodatek, który sprawi, że śniadanie będzie jeszcze pyszniejsze :)

    OdpowiedzUsuń
  3. mmm połączenie truskawek i migdałów, zapomniałam że to też jest pyszne ... :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Bajeczne polączenie truskawek i migdałów ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Te truskawy!

    Przerabiasz zdjecia jakoś? Na jakich trybach robisz;)?

    OdpowiedzUsuń
  6. przypomniałaś mi, że mam jeszcze trochę truskawek w zamrażarce. (; będę musiała je chyba w końcu "odśnieżyć"!

    OdpowiedzUsuń
  7. o raju, jakie to musiało być pyszne! nie dosyć że jaglanka, to jeszcze tyle truskawek<3

    OdpowiedzUsuń
  8. Ale śliczne i pyszne zdjęcia :)

    OdpowiedzUsuń
  9. tęsknię za truskawkami:) pięknie!

    OdpowiedzUsuń
  10. no,no.. i takie śniadanka lubię;D Pysznie, pożywnie i słodkooo;D

    OdpowiedzUsuń
  11. Jaglanki to już dawno nie jadłam! Dobrze że mi o niej przypomniałaś ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. Trzecie zdięcie - najlepsze!!

    OdpowiedzUsuń
  13. o proszę, ale się zgrałyśmy!;)
    ps. pora wyciągnąć truskawki z zamrażarki i je dobrze wykorzystac:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Faktycznie zgrałyśmy się dziś :)

      Usuń
  14. Mmmm jaglanka i owoce *.* U mnie też dzisiaj gościły truskawki :)

    OdpowiedzUsuń
  15. wygląda wspaniale :) A to dlatego, że w jednej miseczce umieściłaś wszystko co kocham :) Brakuje mi tylko syropu klonowego ^^

    OdpowiedzUsuń
  16. Uwielbiam truskawki :) I mój żelazny zapasik uszczuplam tylko na specjalne okazje :) Pyszne to musiało być

    OdpowiedzUsuń
  17. o jejku to jest genialne , takie zdrowie i tak apetycznie wygląda , pycha <3

    OdpowiedzUsuń
  18. matko jak ja kocham jaglankę..

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...