sobota, 30 listopada 2013

429.

Jaglanka na mleku z kozim jogurtem, bananem i migdałami.
Millet with milk, goat yogurt and almonds.


19 komentarzy:

  1. jestem ciekawa smaku koziego jogurtu, bo ser już próbowałam.
    zresztą tak mnie kusicie z Darią tymi jaglankami, że sama muszę w końcu zjeść na śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Oj, nie lubię koziego jogurtu, ale samą jaglankę, zwłaszcza w towarzystwie takiego zgranego duetu jak migdały i banan, bardzo.

    OdpowiedzUsuń
  3. ciepło, gęsto, kremowo, słodko, idealnie!

    OdpowiedzUsuń
  4. Nigdy nie jadłam koziego jogurtu. Właściwie jeśli chodzi o produkty z mleka koziego, to próbowałam tylko sera - smakował mi. Jestem ciekawa jaki jest ten jogurt.

    OdpowiedzUsuń
  5. ale kremowo dziś u Ciebie, pastelowo tak

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ooo, dokładnie to samo chciałam napisać! Wszystko je akie kremowe, delikatne, jasne.. :)

      Usuń
  6. nie próbowałam koziego jogurtu, ciekawa jestem jak smakuje.
    uwielbiam tę łyżeczkę ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Tez mialam dzisiaj jaglankę! *piateczka* ale z gruszką. Nie ma to jak jaglanka zacząć taki zimny dzien!

    OdpowiedzUsuń
  8. Tak monokolrystycznie, no i zdecydowanie smacznie ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. tak z ciekawości czystej- czy jogurt kozi mocno różni się od ,,zwykłego"?

    OdpowiedzUsuń
  10. Jadłam kozi jogurt i jakoś tak nie różnił się w smaku od normalnego a mleko ma podobnie ? :)

    OdpowiedzUsuń
  11. uwielbiam połączenie banana i migdałów, a jogurt świetnie dopełnił całość :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Też jestem ciekawa smaku :D Kozi serek bardzo mi smakuje, więc następnym razem zaopatrzę się w jogurt ;))

    OdpowiedzUsuń
  13. Widzę jaglankowy zawrót głowy ;)
    :*

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...