środa, 11 grudnia 2013

440. Kukurydziane bułeczki.

Kukurydziane bułeczki z masłem, pastą z tuńczyka, pomidorem i jajkiem na twardo.
Corn rolls with butter, tuna paste, tomato and hard boiled egg.

Tak dla odmiany ;)


11 komentarzy:

  1. Po jaglankowym szaleństwie dobra kanapka nie jest zła, zwłaszcza z dobrą pastą i jajeczkiem!:) bardzo ładne te bułeczki... idealnie okrągłe^:)

    OdpowiedzUsuń
  2. kukurydziane bułeczi, aaa gdzie przepis? :-)
    uwielbiam połączenie tuńczyka i jajka, uwielbiam!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja też! tylko u mnie obowiązkowo kukurydza do tego :D

      Usuń
  3. I na wytrawnie potrzeba :) Pyszna klasyka.

    OdpowiedzUsuń
  4. pyszna ta odmiana ;)
    ale jak ładnie, kolorystycznie wyglądają!

    OdpowiedzUsuń
  5. tuńczyk i jajko, uwielbiam to jakże klasyczne połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. smakowita ta odmiana, aż sobie przypomniałam jak dawno nie było u mnie pasty z tuńczyka! te bułeczki musiały smakować wyjątkowo smacznie po tylu słodkich porankach :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Muszę się w końcu do tuńczyka przełamać, ale tak jakoś nie potrafię :P
    A te kanapki wyglądają dla mnie jak takie oczka :D

    OdpowiedzUsuń
  8. bardzo lubię tuńczyka z jajkiem, pychota:)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...