niedziela, 15 grudnia 2013

444. Piankowa polenta.

Kakaowa polenta z jajkiem, winogronami i płatkami migdałów.
Cocoa polenta with egg, grapes and almond flakes.

17 komentarzy:

  1. Piankowa polenta brzmi cudownie! :) <3

    OdpowiedzUsuń
  2. polenta z jajkiem? Mogę sobie wyobrazić jej delikatność :D Cudo!

    OdpowiedzUsuń
  3. świetny pomysł! można prosić przepis? :)

    OdpowiedzUsuń
  4. ale świetnie wygląda! też dołączam się z prośbą o przepis

    OdpowiedzUsuń
  5. poranna pianka w miseczce :-) mniam!

    OdpowiedzUsuń
  6. wygląda niezwykle puszyście i delikatnie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Polenta z jajkiem? Świetnie musi smakować:)

    OdpowiedzUsuń
  8. Uwielbiam wszelkiego rodzaju dania miseczkowe wzbogacone pianką :) Wygląda cudownie!
    * Skąd masz taką śliczną łyżeczkę? ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Rzeczywiście wygląda jak pianka. Intryguje mnie dodatek jajka, niebawem na pewno spróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
  10. ale kremowo wygląda. i jak, lepsza z dodatkiem jajka?:)

    OdpowiedzUsuń
  11. No faktycznie pianka ! Że nie uciekła z miseczki ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. Ale puszysta! Z pewnością smakowała mega kremowo :)

    OdpowiedzUsuń
  13. wypchana po brzegi miseczki wyglądają najlepiej :)

    OdpowiedzUsuń
  14. nie miałam okazji jeść polenty.. Ale taka micha nastraja pozytywnie ;D

    OdpowiedzUsuń
  15. kremowa i na pewno sycąca :D
    chociaż za dodatkiem winogron nie przepadam.

    OdpowiedzUsuń
  16. Polenta jest super ale mnie zaciekawiła ta pięknie ozdobiona łyżeczka. Jest po prostu bardzo ładna:)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...