wtorek, 17 grudnia 2013

446. Jaglanka.


Kokosowa jaglanka z żurawiną, winogronami i nerkowcami; kawa z mlekiem.
Coconut millet with cranberries, grapes and cashews; coffee with milk.

16 komentarzy:

  1. w tym pomarańczowo-mandarynkowym szale zupełnie zapomniałam o tych pysznych kuleczkach - winogronach! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. O jaaa.. ale połączenie:) winogron wieki nie jadłam! Jakoś mi uciekły:O

    OdpowiedzUsuń
  3. zrobiłaś mi straszną ochotę na winogrona :)

    OdpowiedzUsuń
  4. pyszne śniadanko - wieki już nie jadłam jaglanki!

    OdpowiedzUsuń
  5. Te nerkowce <3 Kusisz nimi ! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Twój blog zaczął kojarzyć mi się z pysznymi wersjami tej kaszy :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Nie dość, że moja ukochana kasza to jeszcze w wersji kokosowej <3 Pychotka :)

    OdpowiedzUsuń
  8. kasza jaglana smakuje mi najbardziej ze wszystkich kasz :) a w wersji kokosowej to musi byc oszałamiająco dobre :)

    OdpowiedzUsuń
  9. piękne kolorki na zdjęciu :-) takie cieplutkie <3

    OdpowiedzUsuń
  10. Mniam- aż mi się zachciało winogron : )

    OdpowiedzUsuń
  11. niezastąpiona na śniadania, zupełnie jak owsianka ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. Tym śniadaniem przypomniałaś mi o winogronach :P

    OdpowiedzUsuń
  13. ależ Twój blog kojarzy mi się z jaglanką i nerkowcami! :) pozytywnie :>

    OdpowiedzUsuń
  14. Też zapomniałam o winogronach zupełnie. Może gdzieś na nie trafię w sklepie? Pychota! ;)

    OdpowiedzUsuń
  15. kokosowa i nic więcej do szczęścia nie trzeba :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Jaglanka jest pyszna, ale kokosowa ma nieziemski smak!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...