czwartek, 26 lutego 2015

481. Dla odmiany.



Opieczona bułeczka z wędzonym indykiem, serem żółtym, pomidorem i pesto; jajko na twardo; kawa z mlekiem.
Toasted bun with smoked turkey, cheese, tomatoe and pesto; hard boiled egg; coffee with milk.

Nie samym słodkim śniadaniem człowiek żyje. ;)

11 komentarzy:

  1. Odpowiedzi
    1. Bezglutenowa kajzerka.

      Usuń
    2. A z jakiej firmy można wiedziec :) ? Bo ja ostatnio tylko Shara jadam, bo reszta strasznie sucha ;/

      Usuń
    3. Ta akurat z Bezglutenu, po opieczeniu suchość znika ;)

      Usuń
  2. Dawno nie jadłam wytrawnego śniadania, ale jeśli już, to zdecydowanie zrobię w podobnej formie - uwielbiam takie zestawy :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale pycha! Czasem właśnie tak, wygląda moja kolacja :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Już się zdziwiłam, że odmiana od bezglutenowych śniadań, bo wytrawne to u mnie ostatnio żadna nowość ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. U mnie jednak przeważają te na słodko ;)

      Usuń
  5. oczywiście, wytrawne śnidanka nie są niemniej pyszne :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...