wtorek, 23 kwietnia 2013

311.


Pudding ryżowy (płatki z brązowego ryżu) z kremowym serkiem i śliwkami; ricore z mlekiem.
Rice pudding (brown rice flakes) with cream cheese and plums; ricore with milk.


38 komentarzy:

  1. to chyba mój ulubiony Twój kubek^^
    gdzie Ci się udało dorwac takie płatki? nigdzie ich nie widziałam:( bardzo różnią się w smaku od tych zwykłych?:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. W Intermarche są, a różnią się wg moich kubków smakowych tak jak biały ryż od brązowego :)

      Usuń
  2. smakowite śniadanie :))
    widziałam parę razy te płatki i zastanawiałam się czy kupić. I chyba kupię :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale smacznie wygląda:)
    Nigdzie jeszcze nie widziałam tych płatków :o

    OdpowiedzUsuń
  4. Podkradłabym Ci ta miseczkę, wygląda niezwykle apetycznie. Delikatnie i tak kremowo, na pewno za sprawą serka. Możesz powiedzieć jak przygotowujesz takie cudo? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pewnie ;) Płatki ryżowe gotujemy wieczorem na mleku i zostawiamy pod przykryciem w lodówce. Rano przekładamy do miseczki i dodajemy co chcemy ;)

      Usuń
  5. gdzie dostałaś takie płatki? szukam i nigdzie nie mogę znaleźć. :)
    wygląda pysznie :D

    OdpowiedzUsuń
  6. mówiłam Ci już, że bardzo lubię Twoje zdjęcia? :) na pierwszy rzut oka myślałam, że to brzoskwinia :P

    OdpowiedzUsuń
  7. Lubię takie śniadania ! Świetne zdjęcia.

    OdpowiedzUsuń
  8. Nigdy nie jadła płatków z brązowego ryżu. Smakują podobnie jak normalny brązowy ryż? Cały ten pudding wygląda świetnie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Wolę w sumie ryż w postaci ryzu, ale kradnę pomysł ze sliwkami!

    OdpowiedzUsuń
  10. Pudding z brązowego ryżu? Ja z białego nawet nie jadłam, a Ty tak kusisz!:)

    OdpowiedzUsuń
  11. Nie dość, że pięknie podane to i smaczne!

    OdpowiedzUsuń
  12. Jejku, ale mi zrobiłaś ochoty na śliwki! :o
    Puddingu to ja nawet ze zwykłego, białego ryżu nie jadłam, a z brązowego pewnie smakuje jeszcze lepiej? :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Ale super się prezentuje ! :)

    OdpowiedzUsuń
  14. to to na serio wygląda jak chmurka, a te śliwki jak jakieś łódeczki :D

    OdpowiedzUsuń
  15. ale teraz mam ochotę na śliwki!

    OdpowiedzUsuń
  16. bardzo lubię pyszne puddingi ;) i kuszące śliweczki których dawno nie miałam.

    OdpowiedzUsuń
  17. świeże śliwki idealne jako dodatek do śniadania :D

    OdpowiedzUsuń
  18. Wygląda przepysznie kremowo. :>

    OdpowiedzUsuń
  19. Mniam! Te śliwki niewątpliwie dodają uroku :) Bardzo mi się podoba :)

    OdpowiedzUsuń
  20. Czy mogłabym Cię prosić o dokładny przepis na to cudo? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pewnie ;) Płatki ryżowe gotujemy wieczorem na mleku i zostawiamy pod przykryciem w lodówce. Rano przekładamy do miseczki i dodajemy co chcemy ;)

      Usuń
  21. Miałam prawie takie same dziś na drugie śniadanie tyle, ze to był ryż brązowy nie płatki (nawet nie wiedziałam, że są płatki z brązowego ryżu):) Potrzebowałam odwyku od codziennych kanapek :)

    OdpowiedzUsuń
  22. Pudding ryżowy ommm <3 Ale najbardziej mam ochotę na śliwki :D Kocham śliwki! :) A szkoda, że nie mam intermarche, bo kupiłabym z brązowego :<

    OdpowiedzUsuń
  23. Ale mi zrobiłaś ochoty na śliwki z ogrodu.
    A swoją drogą masz wiadomość na poczcie, musimy się zgadać!:)

    OdpowiedzUsuń
  24. A u Ash zawsze tak ładnie i smacznie :) Ostrzegam, kradnę Ci śliwkę! Ona do mnie woła!
    A tak poza tym, to czy mogę wiedzieć gdzie kupujesz płatki ryżowe z ryżu brązowego?

    OdpowiedzUsuń
  25. Musze się zaopatrzyc w płatki z brązowego ryżu! Wygląda cudownie!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...