Podkradłabym Ci ta miseczkę, wygląda niezwykle apetycznie. Delikatnie i tak kremowo, na pewno za sprawą serka. Możesz powiedzieć jak przygotowujesz takie cudo? :)
Miałam prawie takie same dziś na drugie śniadanie tyle, ze to był ryż brązowy nie płatki (nawet nie wiedziałam, że są płatki z brązowego ryżu):) Potrzebowałam odwyku od codziennych kanapek :)
A u Ash zawsze tak ładnie i smacznie :) Ostrzegam, kradnę Ci śliwkę! Ona do mnie woła! A tak poza tym, to czy mogę wiedzieć gdzie kupujesz płatki ryżowe z ryżu brązowego?
to chyba mój ulubiony Twój kubek^^
OdpowiedzUsuńgdzie Ci się udało dorwac takie płatki? nigdzie ich nie widziałam:( bardzo różnią się w smaku od tych zwykłych?:)
W Intermarche są, a różnią się wg moich kubków smakowych tak jak biały ryż od brązowego :)
Usuńsmakowite śniadanie :))
OdpowiedzUsuńwidziałam parę razy te płatki i zastanawiałam się czy kupić. I chyba kupię :D
Ale smacznie wygląda:)
OdpowiedzUsuńNigdzie jeszcze nie widziałam tych płatków :o
Kradnę śliwkę! :)
OdpowiedzUsuńPodkradłabym Ci ta miseczkę, wygląda niezwykle apetycznie. Delikatnie i tak kremowo, na pewno za sprawą serka. Możesz powiedzieć jak przygotowujesz takie cudo? :)
OdpowiedzUsuńPewnie ;) Płatki ryżowe gotujemy wieczorem na mleku i zostawiamy pod przykryciem w lodówce. Rano przekładamy do miseczki i dodajemy co chcemy ;)
Usuńgdzie dostałaś takie płatki? szukam i nigdzie nie mogę znaleźć. :)
OdpowiedzUsuńwygląda pysznie :D
Intermarche.
Usuńmówiłam Ci już, że bardzo lubię Twoje zdjęcia? :) na pierwszy rzut oka myślałam, że to brzoskwinia :P
OdpowiedzUsuńLubię takie śniadania ! Świetne zdjęcia.
OdpowiedzUsuńNigdy nie jadła płatków z brązowego ryżu. Smakują podobnie jak normalny brązowy ryż? Cały ten pudding wygląda świetnie :)
OdpowiedzUsuńDla mnie podobnie. :)
UsuńWolę w sumie ryż w postaci ryzu, ale kradnę pomysł ze sliwkami!
OdpowiedzUsuńPudding z brązowego ryżu? Ja z białego nawet nie jadłam, a Ty tak kusisz!:)
OdpowiedzUsuńNie dość, że pięknie podane to i smaczne!
OdpowiedzUsuńJejku, ale mi zrobiłaś ochoty na śliwki! :o
OdpowiedzUsuńPuddingu to ja nawet ze zwykłego, białego ryżu nie jadłam, a z brązowego pewnie smakuje jeszcze lepiej? :)
Dla mnie dużo lepiej. :)
UsuńAle super się prezentuje ! :)
OdpowiedzUsuńpuddingi ryżowe uwielbiam :)
OdpowiedzUsuńŚLIWKI *.* ja chcę !
OdpowiedzUsuńto to na serio wygląda jak chmurka, a te śliwki jak jakieś łódeczki :D
OdpowiedzUsuńale teraz mam ochotę na śliwki!
OdpowiedzUsuńbardzo lubię pyszne puddingi ;) i kuszące śliweczki których dawno nie miałam.
OdpowiedzUsuńświeże śliwki idealne jako dodatek do śniadania :D
OdpowiedzUsuńWygląda przepysznie kremowo. :>
OdpowiedzUsuńMniam! Te śliwki niewątpliwie dodają uroku :) Bardzo mi się podoba :)
OdpowiedzUsuńom nom nom śliweczki ;3
OdpowiedzUsuńCzy mogłabym Cię prosić o dokładny przepis na to cudo? :)
OdpowiedzUsuńPewnie ;) Płatki ryżowe gotujemy wieczorem na mleku i zostawiamy pod przykryciem w lodówce. Rano przekładamy do miseczki i dodajemy co chcemy ;)
UsuńMiałam prawie takie same dziś na drugie śniadanie tyle, ze to był ryż brązowy nie płatki (nawet nie wiedziałam, że są płatki z brązowego ryżu):) Potrzebowałam odwyku od codziennych kanapek :)
OdpowiedzUsuńPudding ryżowy ommm <3 Ale najbardziej mam ochotę na śliwki :D Kocham śliwki! :) A szkoda, że nie mam intermarche, bo kupiłabym z brązowego :<
OdpowiedzUsuńa mi sama śliwka się marzy
OdpowiedzUsuńAle mi zrobiłaś ochoty na śliwki z ogrodu.
OdpowiedzUsuńA swoją drogą masz wiadomość na poczcie, musimy się zgadać!:)
A u Ash zawsze tak ładnie i smacznie :) Ostrzegam, kradnę Ci śliwkę! Ona do mnie woła!
OdpowiedzUsuńA tak poza tym, to czy mogę wiedzieć gdzie kupujesz płatki ryżowe z ryżu brązowego?
Musze się zaopatrzyc w płatki z brązowego ryżu! Wygląda cudownie!
OdpowiedzUsuńŚliwki, jestem ciekawa ich smaku :D
OdpowiedzUsuńpycha ;d
OdpowiedzUsuń