środa, 1 maja 2013

319.


Waniliowy brązowy ryż z twarożkiem i bananem; herbata wiśniowo migdałowa.
Vanilla brown rice with quark and banana; cherry & almond tea.

Wczoraj wieczorem po skończonej pracy leciałam do domu jak na skrzydłach, a w głowie miałam jedną myśl: wolne, wolne! Potrzebuję tych kilku dni jak powietrza, muszę przystanąć na chwilę i rozejrzeć się wokół, odnaleźć to, co gdzieś po drodze zgubiłam, odnaleźć znów siebie.

35 komentarzy:

  1. Ja wczoraj żyłam tylko i wyłącznie tymi wolnymi dniami. Wreszcie można odpocząć no i oczywiście zjeść pyszne śniadania :)

    OdpowiedzUsuń
  2. dlaczego tak rzadko jem ryż na słodko?

    OdpowiedzUsuń
  3. muszę zrobić coś tego typu^^ kocham ryż ;)

    miłej majówki ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam ryz na słodko, chodź bardziej intryguje mnie aromat Twojej herbaty :) Majówkowe plany odgapiam..

    OdpowiedzUsuń
  5. o tak! wolne to jest to<3
    smaczne śniadanko :)

    OdpowiedzUsuń
  6. ryż , pychotka !! z twarożkiem tak smacznie ;)
    miłego odpoczynku ;*

    OdpowiedzUsuń
  7. Pyszny początek tych wolnych dni :-) Odpocznij, nabierz sił! ;*

    OdpowiedzUsuń
  8. odpoczywaj, korzystaj z wolnego :)
    udanej majówki :)

    OdpowiedzUsuń
  9. A ja potrzebuje tyvh kilku dni wolnośći ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. Apetycznie, apetycznie :)
    Wypoczywaj kochana, znajdź czas dla siebie. Każdy go potrzebuje.

    OdpowiedzUsuń
  11. jeja, kiedy ja ostatnio jadłam ryż na słodko? :)
    miłego wypoczynku! :D

    OdpowiedzUsuń
  12. nie wiem czemu nigdy nie jem ryżu na śniadanie...prosto i smacznie. odpoczywaj, leniuchuj, korzystaj w pełni z wolnego :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Uwielbiam ryż w różnych odsłonach ;))

    OdpowiedzUsuń
  14. miałam wczoraj to samo, tyle że wracając z uczelni, szkoda tylko, że tyle nauki w to 'wolne'. pysznie, narobiłaś mi ochoty na ryż ;)

    OdpowiedzUsuń
  15. ten ryz wygląda przepysznie, dawno nie jadłam na słodko

    OdpowiedzUsuń
  16. Migdałowa? Twarożek z bananem? Doskonale dobrane składniki, uzupełniają się i mam na nie szaloną ochotę:)) Naprawdę to się fajnie komponuje!

    OdpowiedzUsuń
  17. Uwielbiam banana, ryż no i wiadomo, że twarożek <3 Idealnie skomponowane chociaż proste. Moją ulubioną wersją śniadaniową ryżu jest na budyniu.

    OdpowiedzUsuń
  18. udanego odpoczynku zatem :)) spokoju ducha :)

    OdpowiedzUsuń
  19. Też sie ciesze na to wolne. Ostatnio jestem na prawdę zmęczona, niedospana i w ogóle.

    OdpowiedzUsuń
  20. Wolne, wolne! Zawsze się przyda taki relaks ;)

    OdpowiedzUsuń
  21. Ryż na słodko to uwielbiam :)

    W takim razie życzę Ci udanego wypoczynku:)

    OdpowiedzUsuń
  22. Ostatni raz ryż na słodko jadłam chyba w podstawówce. A Twój kusi i do tego takie wyśmienite dodatki... Pychota. :)
    Udanego odpoczynku! :)

    OdpowiedzUsuń
  23. Ja chyba nigdy nie jadłam ryżu na śniadanie, a szkoda, bo Twoje śniadanko musiało być świetne!
    I ta herbata.. zaciekawiłaś mnie nią^^

    OdpowiedzUsuń
  24. ach, spokojne kolory w miseczce, tak beżowo!
    no to szukaj siebie, szukaj, i daj znać, jak ci idzie :)

    OdpowiedzUsuń
  25. Ach, nic dziwnego, ja tez się będę cieszyć tak po skończonych maturach :)
    Super śniadanie!

    OdpowiedzUsuń
  26. Waniliowy i brązowy ryż brzmi wyśmienicie :) a twarożek i banan do tego to juz w ogóle kompozycja idealna ;)

    OdpowiedzUsuń
  27. na pewno przez te kilka luźniejszych dni ci się to uda. :)

    OdpowiedzUsuń
  28. Smaczne, delikatne śniadanie :)
    Dobrze wypocznij! :*

    OdpowiedzUsuń
  29. Dobrego wykorzystania tego weekendu! : )

    OdpowiedzUsuń
  30. zwyczajne, ale jakże pyszne śniadanko :) zapraszam na mojego nowopowstałego bloga www.bieganie-ze-sniadaniem.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  31. ja nawet nie odczułam że jest weekend majowy, na który zawsze tak czekałam;) po pierwsze pogoda, po drugie wolne już od tygodnia, a po trzecie matura...

    Ale ryż świetny! :)

    OdpowiedzUsuń
  32. O tak, wolne! Ja mam swoje już od popołudniowego poniedziałku :) chociaż wolne i tona nauki, ale to pomijam, to szczegół.
    Ryż czeka na mnie na jutro, bo dziś za dużo ugotowałam na obiadek :) tym bardziej się cieszę, bo dawno nie jadłam go na śniadanie, a u Ciebie tak smacznie wygląda!

    OdpowiedzUsuń
  33. Dawno nie jadłam ryżu na słodko.. wygląda przepysznie, idealne dodatki. Akurat robiłam sałatkę, trochę zostało, więc muszę wykorzystać :))

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...