sobota, 8 czerwca 2013

357.


Owsianka na mleku sojowym z nasionami chia, ubitym białkiem, gruszką i cynamonem.
Oatmeal with soy milk, chia seeds, whipped egg white, pear and cinnamon.

40 komentarzy:

  1. jak jest cynamon jest idealnie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam puszyste owsianki, a nie wiem czemu nie spróbowałam jeszcze tego śniadania z dodatkiem białka..Cynamon i gruszka kojarzą mi się z jesiennym śniadaniem.

    OdpowiedzUsuń
  3. jaka chmurka! choć wciąż mam opór co do owsianek z jajkiem (parę razy robiłam), to Twoja prezentuje się... cóż, nieziemsko ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dokładnie to samo pomyślałam - jak chmurka. Delikatna, puszysta i miękka. :)

      Usuń
    2. nie ma co się powstrzymywać, bo jest naprawdę smaczna ;)

      Usuń
    3. Mam to samo ! Może nie to, że mi nie smakuje ale nie chce mi się tego białka ubijać haha :D

      Usuń
  4. Prosto, a na pewno niezwykle smacznie. Puszysta owsianka zawsze się sprawdza. A czuć jakoś szczególnie te nasionka chia? Jaki mają smak? ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Muszę w końcu spróbować tej z jajkiem :)
    Twoja wygląda bardzo apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. o, jutro siostra ma mi przywieźc wlaśnie nasionka chia - może wykorzystam je w podobny sposób? Wygląda idealnie - jak puszysty obloczek

    OdpowiedzUsuń
  7. genialnie puchata :>

    OdpowiedzUsuń
  8. Uwielbiam owsiankę z białkiem, chociaż mi złośliwie zawsze opada. :< Zaserwuj mi taką!

    OdpowiedzUsuń
  9. Ale puszysta! Dzisiaj próbuję ubitego białka do owsianki *.*

    OdpowiedzUsuń
  10. Wygląda jak obłoczek :) Śliczności! Muszę dorwać gdzieś chia !

    OdpowiedzUsuń
  11. Strasznie dawno nie jadłam białkowej, kiedyś były czasy, że zawsze w lodówce stało jakieś białko, a teraz jak na złość:p a z porannego lenistwa, nie chce mi się oddzielać żółtka od białka^^ Słonecznie pozdrawiam:*

    OdpowiedzUsuń
  12. Puszysta i lekka jak chmurka :-)

    OdpowiedzUsuń
  13. cuuuuuuuuuuuuudownie kremowa, idealna!:D

    OdpowiedzUsuń
  14. chia, miałam kupić chia. tylko czemu to takie drogie?
    a owsianka cudownie puszysta :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Idealnie puszysta!

    OdpowiedzUsuń
  16. odstąp mi pare tych nasionek! ;) kurcze, tak bym chciała ich spróbować ^^ w chmurkowej owsiance muszą smakować nieziemsko ;>

    OdpowiedzUsuń
  17. Owsianka bezglutenowa?!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oczywiscie. Z bezglutenowych, certyfikowanych platkow.

      Usuń
    2. Wow ... :) Nawet nie wiedziałam , ze to możliwe

      Usuń
  18. widać że ubitym, bo chmureczka istna :3

    OdpowiedzUsuń
  19. u mnie też dziś z białkiem, nie ma to jak puszyste śniadanie ;D

    OdpowiedzUsuń
  20. wyglądam za okno, patrzę na zdjęcie twojego dzisiejszego śniadania - co widzę? uroczą, puszystą chmurkę. :)

    OdpowiedzUsuń
  21. Jak baranek :D Puchata :>
    No i grucha, coś pysznego :)

    OdpowiedzUsuń
  22. Wygląda jak chmurka, pyszność !

    OdpowiedzUsuń
  23. puchaty gęścior, w którego gruszka się wbiła. :)

    OdpowiedzUsuń
  24. Grucha tonie! Mam nadzieję że ją uratowałaś ;D
    Wygląda nieziemsko naprawdę ;)

    OdpowiedzUsuń
  25. Lekka jak chmurka, dawno jej nie robiłam! O i chia, mam jeszcze troszkę tych nasionek :)

    OdpowiedzUsuń
  26. Kurcze, widać jaka puszysta i gęsta!

    OdpowiedzUsuń
  27. ha! u mnie też dziś owsianka z gruszką ;) wielki nie jadłam z ubitym białkiem :)

    OdpowiedzUsuń
  28. ale boska! i to dosłownie :) jedząc ją czułabym się jak w niebie :D

    OdpowiedzUsuń
  29. od razu widać, że z ubitym białkiem :) takie puchate prezentują się inaczej ;) jak dla mnie są lepsze, ale jakby mniej syte ;)

    OdpowiedzUsuń
  30. u Ciebie chociaż widać ubite białko! :) u mnie nie było :C

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...