środa, 25 marca 2015

503. Kluski na parze.


Kluski na parze z borówkami i syropem klonowym; kawa z mlekiem.
Yeast dumplings with blueberries and maple syrup; coffee with milk.

14 komentarzy:

  1. kluski na parze prześladują mnie od kilku dobrych lat.. a te pachną ciepłym letnim porankiem:) z chęcią jedną bym podkradła;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam takie domowe kluchy na parze.. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Odpowiedzi
    1. Chciałam o to samo pytac :) !

      Usuń
    2. Tak, pszenne. Próbowałam zrobić bezglutenowe, ale nie chciały rosnąć.

      Usuń
  4. Ale mi narobiłaś ochoty na takie kluchy ^^

    OdpowiedzUsuń
  5. Dawno nie jadłam! A tak je uwielbiam :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Wieki temu je jadłam, wersja z borówkami chyba najlepsza ^^

    OdpowiedzUsuń
  7. jak ja dawno ich nie jadłam :O trzeba w weekend to nadrobić :)

    OdpowiedzUsuń
  8. o jej, nie będę oryginalna - wieki ich nie jadłam! a mam ochotę na takie pulchne domowe kluski na parze :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Jeśli to domowe, to ja się pytam... Gdzie przepis?! Od dawna chodzą za mną takie kluski, ale coś nie mogę się zabrać :<

    OdpowiedzUsuń
  10. Wieki ich nie jadłam, a to prawdziwy smak dzieciństwa :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Wieki ich już nie jadłam... :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...