wtorek, 10 lipca 2012

29.





Pelnoziarnista bula opieczona w tosterze z maslem orzechowym i jagodami/ricotta i jagodami; arbuz; smoothie z mrozonego banana, malin i jagod na sojowym mleku waniliowym.

Uwielbiam, gdy maslo topi sie na jeszcze cieplej buleczce :)

18 komentarzy:

  1. podgrzej trochę w mikrofalówce, to jeszcze bardziej będzie płynne, stoopi się i cudnie klei do podniebienia*_*
    Bułka z najlepszymi dodatkami,chociaż ricotta mi tak bardzo nie smakuje.

    OdpowiedzUsuń
  2. też uwielbiam takie! jak jem bułke z masełkiem to musi być ciepła :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Mmmmmm... Chyba wszystkie moje ulubione smaki :)

    OdpowiedzUsuń
  4. jaka pyszna bułka<3 samą bym pożarła, a jeszcze z takimi dodatkami to już w ogóle pycha<3

    OdpowiedzUsuń
  5. chyba podobna będzie jutro u mnie ;D pycha <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  7. Jeżeli masło orzechowe na kanapce to koniecznie ciepłe. Mniam :)

    OdpowiedzUsuń
  8. mmm pysznie ciepła bułeczka , po prostu bosko :*

    OdpowiedzUsuń
  9. uwielbiam takie buly! <3 cos wspanialego!
    i tak, to maslo, mmm ... :-)

    OdpowiedzUsuń
  10. Rozstapiające się masełko orzechowe? TAK!
    Daj łyka smoothie!
    Zwykłemu roztapiającemu się na grzance/bułeczce mówię nie :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Ja też uwielbiam stopione masło! Pycha <3

    OdpowiedzUsuń
  12. Świetna musiała byc ta bułka :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...