Pelnoziarnista bula opieczona w tosterze z maslem orzechowym i jagodami/ricotta i jagodami; arbuz; smoothie z mrozonego banana, malin i jagod na sojowym mleku waniliowym.
Uwielbiam, gdy maslo topi sie na jeszcze cieplej buleczce :)
podgrzej trochę w mikrofalówce, to jeszcze bardziej będzie płynne, stoopi się i cudnie klei do podniebienia*_* Bułka z najlepszymi dodatkami,chociaż ricotta mi tak bardzo nie smakuje.
podgrzej trochę w mikrofalówce, to jeszcze bardziej będzie płynne, stoopi się i cudnie klei do podniebienia*_*
OdpowiedzUsuńBułka z najlepszymi dodatkami,chociaż ricotta mi tak bardzo nie smakuje.
też uwielbiam takie! jak jem bułke z masełkiem to musi być ciepła :D
OdpowiedzUsuńpyszności:)
OdpowiedzUsuńmniaamm :)
OdpowiedzUsuńMmmmmm... Chyba wszystkie moje ulubione smaki :)
OdpowiedzUsuńjaka pyszna bułka<3 samą bym pożarła, a jeszcze z takimi dodatkami to już w ogóle pycha<3
OdpowiedzUsuńchyba podobna będzie jutro u mnie ;D pycha <3
OdpowiedzUsuńTen komentarz został usunięty przez autora.
OdpowiedzUsuńJeżeli masło orzechowe na kanapce to koniecznie ciepłe. Mniam :)
OdpowiedzUsuńmmm pysznie ciepła bułeczka , po prostu bosko :*
OdpowiedzUsuńuwielbiam takie buly! <3 cos wspanialego!
OdpowiedzUsuńi tak, to maslo, mmm ... :-)
Rozstapiające się masełko orzechowe? TAK!
OdpowiedzUsuńDaj łyka smoothie!
Zwykłemu roztapiającemu się na grzance/bułeczce mówię nie :)
Jak jagodowo :D
OdpowiedzUsuńWspaniałe połączenie :)
OdpowiedzUsuńJa też uwielbiam stopione masło! Pycha <3
OdpowiedzUsuńJa też <3
OdpowiedzUsuńŚniadanie idealne ! <3
OdpowiedzUsuńŚwietna musiała byc ta bułka :)
OdpowiedzUsuń